Betaalmethoden

Ractem aanvaardt verschillende betalingswijzen. Als algemene regel geldt dat wij de goederen altijd versturen na de ontvangstbevestiging van de betaling.

Overschrijving

BANK: BUNQ

IBAN: NL20 BUNQ 2090 4647 47

BIC: BUNQNL2AXXX


T.n.v.: RACTEM

Het is belangrijk om in het concept van de overschrijving het ordernummer te vermelden om de identificatie ervan te vergemakkelijken.

Zodra de overschrijving is gedaan, raden we aan het betalingsbewijs naar onze administratie te sturen via e-mailadres info@ractem.nl om te kunnen beginnen met de bestelling. Anders wordt de bestelling pas verwerkt zodra de betaling op onze rekening staat.

Volgens de bankregelgeving kan het twee tot drie werkdagen (exclusief weekeinden en feestdagen) duren voordat we overschrijvingen ontvangen.

Credit- of debetcard

VISA / MASTERCARD

Betalingen kunnen gemakkelijk en gemakkelijk worden verricht met een krediet- of debetkaart, hetzij Visa of Mastercard.

Na het invoeren van de kaartgegevens, de vervaldatum en het CVV* dat op de achterzijde van de kaart staat, maakt het platform automatisch verbinding met de financiële instelling, die verantwoordelijk is voor het veilig uitvoeren van de transactie.

Om te controleren of de aankoop bewust wordt gedaan door de eigenaar van de kaart, stuurt de financiële instelling meestal een beveiligingscode** naar de mobiele telefoon van de eigenaar, een nummer dat op het scherm moet worden ingevoerd om de betaling te bevestigen. Zodra de code is ingevoerd en als alle informatie correct is ingevuld, bevestigt de bank de transactie en is de aankoop voltooid.

* De CVV is de verificatiecode voor credit- of debetkaarten, bestaande uit de drie cijfers die op de achterkant van de kaart staat.

** In plaats van een code kan uw bank ook een vingerafdruk, gezichtsherkenning of andere methode gebruiken als autorisatiemethode. De te gebruiken methode is namelijk een keuze van uw bank.

Op rekening betalen

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Persoonlijk onderzoek

Om deze betaalwijze aan te vragen, kunt u schriftelijk contact opnemen met ons via e-mailadres info@ractem.nl of telefonisch via telefoonnummer 0347 - 38 60 92.

De wijze van betaling zal in elk gevraagd geval afzonderlijk worden bestudeerd aan de hand van een financiële studie van de koper.

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00