Winkelstellingen

Hoe combineert u het design met het gebruiksgemak van een stelling? Het antwoord zijn onze winkelstellingen in elegant verzinkt of verchroomd staal, die een breed draagbereik hebben van 150 kg tot 750 kg per schap.

Hier vindt u de meest geschikte rekken om uw producten tegenover het winkelend publiek te plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de overbelasting van het gewicht per legplank.

Van alle metalen stellingen hebben we bij Ractem de meest geschikte voor de detailhandel geselecteerd, zowel voor hun ontwerp als voor hun functionaliteit en sterkte:

• Verzinkte stalen rekken

• Verchroomde stalen rekken

Onze catalogus is aangevuld met verchroomde stalen onderdelen waarmee u de verchroomde stalen rekken kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Verzinkte stalen rekken
Verzinkt

Verzinkte of gegalvaniseerde stalen rekken zijn ontworpen en vervaardigd om tussen 250 kg en 600 kg per legbord te dragen, afhankelijk van de verschillende modellen en configuraties.

Verchroomde stalen rekken
Verchroomd

Zorgvuldig ontworpen, modulaire en zeer veelzijdige rekken geschikt voor plaatsen waar de rekken naast opslag ook een decoratieve functie vervullen. Ideaal voor winkels, kantoren en woningen.

 

Verchroomde stalen onderdelen
Verchroomde onderdelen

Ontwerp uw eigen verchroomde stalen rekken en stellingen met ons assortiment schappen, draadmanden, displayplanken, flessenplanken, kledingstangen, wielen en handgrepen.

Bij Ractem vindt u volledig naar uw wensen te configureren metalen stellingen voor de detailhandel in verschillende aspecten.

Mogelijkheden naar draagvermogen

Allereerst is er een breed scala aan opties wat betreft draagvermogen: van 150 kg per legbord dat de verchroomde stalen stellingen ondersteunen tot de 750 kg van de verzinkte Picking 600 stelling, een van de meest robuuste stellingen op de markt.

Daartussen zijn er verschillende mogelijkheden, allemaal in gegalvaniseerd staal om een goed imago te behouden en zowel binnen in het magazijn als direct blootgesteld aan het publiek in de winkel te dienen. Dit zijn de GalvaPro stellingen (230 kg belasting per legbord) en de verzinkte Picking 250 (340 kg).

Lineaire stellingen

Met de drie modellen van gegalvaniseerd staal kunt u in uw winkel of winkel een stellingenlijn creëren die aan al uw opslagbehoeften voldoet.

Configureerbare winkelstellingen

Een ander voordeel is dat alle stellingen kunnen worden gevarieerd in hoogte, diepte en aantal niveaus en dat de legborden in hoogte verstelbaar zijn.

Dankzij de hoge kwaliteit van de productie en het ontwerp is dit model stellingen tegenwoordig een van de meest gebruikte vanwege het veelzijdige en functionele karakter en de professionele afwerking.

Wilt u producten op de schappen van uw winkel presenteren? Verplaatst u uw verchroomde stalen rekken regelmatig? Wilt u de verkochte artikelen op de schappen scheiden?

De oplossingen voor deze en andere veel voorkomende behoeften in een winkel zijn te vinden in de sectie verchroomde stalen onderdelen, ontworpen om verchroomde stellingen aan uw wensen te personaliseren.

Display legborden, manden voor voedselopslag, kasten, vakverdeelschotten, handgrepen of wielen voor transport zijn enkele van de elementen die het werk, de orde en de opslag in een winkel vergemakkelijken.

Met sommige van deze accessoires kunt u ook het beeld van het schap aanzienlijk veranderen en er een display, flessen- of kledingrek van maken.

En als u meerdere verchroomde stellingen aan elkaar wilt koppelen, is dat ook mogelijk dankzij de verbindingshaken. Deze praktische onderdelen en de snelle, eenvoudige, schroef- en gereedschapsloze montage maken het ontwerpen en monteren van een verchroomde stelling eenvoudiger dan ooit.

Als je twijfels hebt over de verschillende modellen of afwerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de beste opbergoptie voor uw winkel of bedrijf te kiezen.

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00