Verchroomd stalen trolley met horizontale handgreep voor betere wendbaarheid. Perfect voor bijvoorbeeld in de keuken, wasserij, ziekenhuis, bejaardenhuis of bedrijf.

 

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomd stalen serveerwagen met horizontale handgreep

Configuratie

124,87
incl. BTW
€103,20
850
-
+
124,87
incl. BTW
€103,20
  • Montagehandleiding
  • Technische specificaties
  • Breed scala aan verchroomde accessoires

  • Draagvermogen per niveau tot 250 kg

  • Zeer wendbaar

  • Snelle en eenvoudige montage zonder schroeven

Heeft u een trolley nodig om zware voorwerpen in uw bedrijf gemakkelijk te kunnen vervoeren? Bij Ractem bieden wij u de oplossing: de verchroomde stalen serveerwagen met dienbladen met een draagvermogen tot 250 kg.

De serveerwagen combineert het elegante design van verchroomd staal met het praktische van een serveerwagen met zware wielen. Hierdoor is het de perfecte serveerwagen voor kantoren, bedrijven en zelfs magazijnen.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke behoeften, ook op het gebied van intern transport. Zodat u voorwerpen van elk volume van de ene plek naar de andere kunt verplaatsen, bieden wij u de mogelijkheid om uw serveer- of etagewagen (trolley) te configureren met twee of drie etages of plateaus die om de 25 mm verstelbaar zijn. En het aantal niveaus is niet het enige dat u kunt configureren: u kunt ook de breedte van uw wagen kiezen, d.w.z. een diepte van 350, 450 of 600 mm

Deze serveerwagens onderscheiden zich door hun wendbaarheid, dankzij hun vier zwenkwielen waarvan er twee van een rem  hebben en de afmetingen die u kunt kiezen.

  • Met wielen met een diameter van 100 mm kan de wagen zwaardere lasten tot 250 kg dragen. Totale hoogte van de wagen 880 mm.

  • Met wielen met een diameter van 75 mm heeft de wagen een draagvermogen van 120 kg. Totale hoogte van de wagen 850 mm.

Zoals veel van onze producten vereist de verchroomde stalen serveerwagen een snelle, schroefloze montage.

Let op: om de totale breedte van de trolley te berekenen moet bij de gekozen lengte van het wagen (= de hierboven gekozen breedte van het gekozen plateau) 120 mm van het handvat worden opgeteld voor een betere wendbaarheid.

Vergeet niet dat het mogelijk is om de serveerwagens uit te breiden met verschillende verchroomde onderdelen, zoals gaaslegborden, zijschotten, verstelbare verdeelschotten of stootbeschermers boven de wielen die verkrijgbaar zijn in de sectie verchroomde stalen onderdelen.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00