Montagehandleidingen

Montagehandleiding voor stellingen

Een stelling, trolley of werkbank in elkaar zetten kan zijn complicaties hebben. Met de volgende instructies wordt het echter een stuk eenvoudiger. Als u hulp nodig heeft bij de montage van uw bij Ractem aangeschafte rekken, bieden we een uitgebreide catalogus met montagehandleidingen in PDF-formaat, zodat alles eenvoudig is.

Dit zijn instructies die u online kunt raadplegen of in PDF-formaat kunt downloaden. In de montagehandleiding leggen we op gedetailleerde en visuele manier uit hoe u metalen stellingen en magazijnsbenodigdheden moet monteren. We leggen u zo stap voor stap uit hoe u uw Ractem product opbouwt.

Hoe stellingen en werktafels in elkaar te zetten

Hier vind je handleidingen voor verschillende artikelen. Van onze metalen stellingen voor winkels, magazijnen of woningen tot specifieke bandenstellingen en kledingrekken. Hier vindt u ook de uitleg hoe u de werktafels, werkbanken en trolleys die wij bij Ractem aanbieden, moet monteren. Voor alle duidelijkheid geven we aan welk gereedschap nodig is voor de montage van elk artikel. Bovenaan elke handleiding vindt u ook of u een rubberen hamer, een moersleutel (met aangegeven nummer), een schroevendraaier, aanbevolen handschoenen of een schroefloze montage moet gebruiken. En met onze illustraties tonen wij u de juiste én verkeerde manier van monteren, zodat u volledig tevreden bent over het product. De instructies bevatten ook een stap-voor-stap uitleg wanneer het mogelijk is extra modules aan het reksysteem te installeren.

Factoren om rekening mee te houden bij de montage

De plaatsing van rekken en opbergsystemen in een ruimte of magazijn helpt om de ruimte beter te gebruiken, zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen.

Voordat met de montage van een rekkensysteem wordt begonnen, moet met verschillende factoren rekening worden gehouden, zoals bijvoorbeeld dat de wanden vrij zijn van kabels, leidingen, enz. We moeten immers zeker weten waar we kunnen boren als we bijvoorbeeld verankeringen moeten aanbrengen,

Als u nog twijfels heeft, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Ractem biedt een garantie van kwaliteit, maximale veiligheid en biedt altijd de beste klantenservice voor alle producten en bestellingen via onze online shop.

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00