Waarom Ractem kiezen?

Redenen om voor Ractem te kiezen

Ractem garandeert kwaliteit, maximale veiligheid en biedt altijd de beste klantenservice voor alle producten en bestellingen via onze online shop.

Industriële kwaliteit tegen concurrerende prijzen

Ons belangrijkste doel is duidelijk: onze klanten de beste rekken, stellingen en magazijnbenodigdheden te bieden tegen billijke prijzen.

De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten is onze garantie

Wat uw activiteit ook is, bij Ractem helpen we onze klanten om het product te vinden dat ze nodig hebben.
Bij Ractem zijn we leiders in kwaliteit en service, en de tevredenheid van meer dan 50.000 klanten in 8 Europese landen is onze garantie.

Onze producten zijn afgestemd op de behoeften van elke klant

Het is voor ons essentieel om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen.
Dankzij het ruime assortiment in onze catalogus kunnen klanten afhankelijk van hun eisen de benodigde producten samenstellen en personaliseren.

We beschikken over een geweldig en professioneel team

Onze grote familie zou niet werken zonder een menselijke kant.
We hebben een geweldig professioneel en technisch team dat zich inzet voor het bedrijf en voor onze klanten en hun behoeften.

Persoonlijke klantenservice

Onze klantenservice is altijd persoonlijk en nabij. Ons team van deskundigen staat volledig ter beschikking van onze klanten om hen te helpen, te luisteren naar hun behoeften en te adviseren over alle benodigde aspecten.
Alle vragen en incidenten van onze klanten worden individueel met de grootste zorg bestudeerd en behandeld, en wij volgen ze voortdurend op tot ze zijn opgelost.
Om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de status van hun bestelling, bieden wij een constante orderopvolging via e-mail.

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00