Verzinkt stalen bandenstelling, eenvoudige montage zonder schroeven.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
GalvaPro bandenstelling

Configuratie

130,79
incl. BTW
€108,09
TOTALE breedte: +86 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
400
-
+
130,79
incl. BTW
€108,09
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Verzinkt staal

  • Legborden per 25 mm in hoogte verstelbaar

  • Eenvoudige montage zonder schroeven

De GalvaPro bandenstelling van gegalvaniseerd staal zijn ideaal voor de opslag van banden in een garage. Deze metalen stellingen onderscheiden zich doordat ze in hoogte, breedte en niveau kunnen worden ingesteld.

Dankzij de om de 25 mm verstelbare legborden kunt u banden van verschillende afmetingen op dezelfde plank opslaan. Ontdek de GalvaPro bandenstelling!

Onder de verschillende modellen bandenrstellingen die we bij Ractem hebben, valt de GalvaPro stelling op door haar gegalvaniseerde stalen afwerking en zijn eenvoudige montage zonder schroeven.

Een ander pluspunt zijn de verstelbare schappen, waardoor verschillende soorten banden in hetzelfde rek kunnen worden opgeslagen. De diepte van deze schappen is vast (400 mm) en ze kunnen worden gevarieerd in hoogte (van 2 tot 3 m hoog), breedte en aantal niveaus (met de mogelijkheid van 2, 3 en 4 niveaus).

Naast de vele configuraties biedt de GalvaPro bandenstelling ook het voordeel dat verschillende stellingen tezamen gevoegd kunnen worden. De stellingen bestaan dan uit een beginmodule en zoveel extra modules als nodig, waardoor in elke opslagbehoefte kan worden voorzien.

  • Beginmodule: bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. Deze module is altijd het beginpunt van een schap stellingen.
  • Extra module: bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij moet altijd naast een andere module worden geplaatst, waarmee hij aaneengesloten stutten deelt, zoals op de afbeelding te zien is. 

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 80 mm op bij de breedte van de eerste module + 6 mm bij elke extra module die in het schap stellingen wordt geplaatst. Voor beide modules moet 36 mm bij de diepte worden opgeteld. Bovendien is het raadzaam om een opening van 100 mm aan het begin en einde van het gehele stellingschap te laten.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00