Voor de opslag van lange producten aan beide zijden van de stelling.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Draagarmstelling Dubbelzijdig

Configureer uw stelling

1.088,40
incl. BTW
€899,50
3500 Kg
220 Kg
-
+
1.088,40
incl. BTW
€899,50
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Draagarmen per 100 mm in hoogte verstelbaar

  • Tot 220 kg per draagarm 

  • Tot 3500 kg per module 

  • Dubbelzijdig: draagarmen aan beide kanten

De dubbelzijde draagarmstelling met metalen armen is ontworpen om lange goederen, zoals buizen, metalen platen of houten latten, op te slaan in de kleinst mogelijke ruimte. De metalen armen die deze materialen moeten vasthouden, bevinden zich in dit model  draagarmstelling aan weerszijden van de staanders, zodat de lading zich aan beide zijden van de stelling bevindt. Dit is het belangrijkste verschil met de enkelzijdige draagarmstelling.

Dankzij de hoge kwaliteit van de staalstructuur kan de module tot 3.500 kg dragen, terwijl elke arm tot 220 kg kan dragen. De stelling is te configureren met minimaal 3 en maximaal 6 niveaus. In de configurator kunt u de breedte, hoogte en diepte kiezen van dit  rek, dat is ontworpen voor het manueel hanteren van lasten. De verschillende elementen waaruit de dubbelzijde draagarmstelling bestaat, zijn gegalvaniseerd en blauw (zeer bestendige epoxy poederverf).

Om elke opslagruimte te configureren met een dubbelzijdige draagarmstelling, is de stelling aan elke behoefte aan te passen. Dankzij de eenvoudig te monteren structuur past het zich perfect aan de lading die opgeslagen moet worden aan. 

Verder is deze stelling voorzien van een veiligheidsvergrendeling om te voorkomen dat de draagarm loskomt. Het rek bevat geen afrolbeveiligingen, maar die kunt u apart kopen:

Voor extra stabiliteit is de stelling voorzien van een verstevigingsraster bestaande uit 4 profielen voor de diagonalen en 2 voor de horizontalen. De basis is dubbel, in de vorm van een H, om een grotere stabiliteit te garanderen en kan bovendien tot 5 maal de belasting van een enkele draagarm dragen. Bovendien is het mogelijk om de structuur van de dubbelzijdige draagarmstelling aan de grond te verankeren met twee verankeringssets met nivelleerplaten.

Om een schap met verschillende stellingen van dit type te maken, kunnen aan de beginmodule naar wens verschillende extra modules worden toegevoegd. Houd er rekening mee dat de extra modules dezelfde hoogte en diepte moeten hebben als de beginmodule, terwijl de breedte van de extra modules verschillend kan zijn.

  • Om de totale lengte van het schap met stellingen te berekenen, telt u 64 mm op bij de breedte: 32 mm aan elke kant.
  • Voor de beginmodule telt u altijd 64 mm bij de breedte op.
  • Tot slot, om de totale diepte te berekenen, telt u 210 mm op bij de nominale (te kiezen) diepte x2.

 

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00