Stellingen ontworpen voor het laden van lange goederen.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Draagarmstelling Enkelzijdig

Configureer uw stelling

836,53
incl. BTW
€691,35
1750 Kg
220 Kg
-
+
836,53
incl. BTW
€691,35
 • Technische specificaties
 • Montagehandleiding
 • Draagarmen per 100 mm in hoogte verstelbaar

 • Tot 220 kg per draagarm 

 • Tot 1750 kg per module 

 • Zeer duurzame epoxyverf

De enkelzijde draagarmstelling heeft slechts aan één kant stalen armen waarop de lading kan rusten. Elk van deze armen draagt tot 220 kg en de volledige module kan tot 1750 kg lading dragen. Het is gemaakt van staal en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de materialen en de combinatie van kleuren: gegalvaniseerd en blauw met zeer resistente epoxypoederverf. 

De staanders van deze stellingen voor lange ladingen bevatten gaten aan beide zijden om ze desgewenst aan te passen in dubbelzijdige draagarmstellingen (alleen de basis hoeft te worden vervangen). De stellingen zijn ontworpen voor goederen die handmatig moeten worden opgeborgen en zijn gemakkelijk te monteren door de bijgevoegde instructies te volgen.

De enkelzijdige draagarmstelling met armen aan slechts één kant is een eenvoudige maar robuuste oplossing voor de opslag van lange goederen zoals buizen, hout, metalen platen... In de configurator kunt u de stellingen aan elke behoefte aanpassen door te kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes en dieptes

Dankzij de om de 100 mm in hoogte verstelbare armen kan het rek perfect worden aangepast aan de op te slaan goederen. Er kunnen 3 tot 6 laadniveaus worden ingesteld en er moet rekening mee worden gehouden dat de basis van de enkelzijdige draagarmstelling steviger is dan de armen, omdat hij een gewicht kan dragen dat 5 keer groter is dan dat van de armen. 

 

Voor extra stabiliteit kunnen de stellingen aan de vloer worden verankerd met behulp van de verankerings- of nivelleringsset die wordt meegeleverd bij alle maten die dat vereisen. Deze kan ook afzonderlijk worden gekocht voor de modellen waar de set niet is inbegrepen. Deze set, bestaande uit de verankeringsplaat, de egalisatieplaat en een schroef om de constructie aan de vloer te verankeren, is inbegrepen in de rekken met de volgende afmetingen:

 • Draagarmstellingen met 400 mm lange armen, in alle hoogtes;
 • Draagarmstellingen met 500 mm lange armen en een hoogte van 2500 mm en 3000 mm;
 • Draagarmstellingen met 600 mm lange armen en een hoogte van 3000 mm.

Het heeft ook een schoorspant om de structuur te stabiliseren (bestaande uit 4 profielen voor de diagonalen en 2 voor de horizontalen).

De armen zijn voorzien van een veiligheidsvergrendeling om te voorkomen dat ze wegglijden.

Er wordt geen afrolbeveiliging meegeleverd, maar u de afrolbeveiligingen voor de draagarm apart kopen, van gegalvaniseerd staal om te voorkomen dat het op de armen opgeslagen materiaal valt, verstelbaar om de 100 mm, net zoals de accessoires voor de bevestiging van de afrolbeveiliging aan de basis, die voorkomen dat het materiaal dat zich aan de voet van het draagarmstelling bevindt, valt.

Aan een eerste draagarmstellingmodule kunnen zoveel extra modules worden bevestigd als nodig is.

Daarbij moet rekening worden gehouden met het volgende:

 • De modules moeten dezelfde hoogte en diepte hebben;
 • Om de totale lengte van het schap te berekenen, telt u 64 mm op bij de breedte: 32 mm aan elke zijde;
 • Tel altijd 64 mm op bij de breedte van de eerste module (zonder extra modules);
 • Om de totale diepte te berekenen moet bij de (te kiezen) nominale diepte 210 mm worden opgeteld.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00