Stevige metalen stelling ideaal voor zeer omvangrijke en/of zware ladingen.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Bestseller
Picking 500 stelling

Configuratie

€165,46
189,18
incl. BTW
€156,35
TOTALE breedte: +210 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
2256 Kg
500 Kg
-
+
189,18
incl. BTW
€156,35
  • Montagehandleiding
  • Technische specificaties
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen

  • Legborden per 50 mm in hoogte verstelbaar

  • Zeer duurzame epoxyverf

De Picking 500 stelling is de perfecte opslagoplossing voor handmatig laden van grote volumes. De stelling wordt aanbevolen voor het opslaan van dozen, pakketten en alle soorten producten, met een draagvermogen tot 510 kg per niveau, waarbij het gewicht altijd gelijkmatig wordt verdeeld.

Dit model metalen magazijnstelling heeft een maximaal draagvermogen per plank van 510 kg en kan worden gecombineerd met een groot aantal configuratieopties. De hoogte (tot 2500 mm), diepte (tot 1000 mm) en niveaus kunnen naar wens en/of behoefte worden aangepast.

We beschikken over verschillende kleurcombinaties: oranje en blauw, grijs en blauw en gegalvaniseerd.

Het materiaal van de schappen of niveaus kan ook worden aangepast, bestaande uit twee dwarsliggers en een keuze uit: spaanplaat, 19 mm dikke melamine zonder randbescherming of metalen legborden. De schappen zijn om de 50 mm in hoogte verstelbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan alle soorten producten die moeten worden opgeslagen.  Afhankelijk van de grootte van de schappen worden er verstevigende dwarsbalken meegeleverd om de sterkte en belastbaarheid van elk niveau te verhogen voor meer veiligheid.

Een lineair stellingsysteem bestaat uit een beginmodule en zoveel extra modules als u nodig heeft om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Om een stellingsysteem te maken moeten alle modules dezelfde diepte hebben,  terwijl zowel de hoogte als de breedte per module verschillend kunnen zijn.

Om verschillende stellingen voor zware lasten te combineren hebt u nodig:

  • Beginmodule: deze module is altijd het beginpunt van een schap bestaande uit verschillende stellingen. De beginmodule bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. 

  • Extra module: moet altijd naast een andere module worden geïnstalleerd, waarmee hij verticale staanders deelt, zoals op de onderstaande afbeelding te zien is. De extra module bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst.

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 160 mm op bij de breedte van de beginmodule + 50 mm voor elke extra module die aan het schap wordt toegevoegd. Als extra veiligheidsmaatregel wordt aanbevolen de verschillende modules aan de vloer te verankeren met de schroeven die bij elke plank worden meegeleverd. Bovendien wordt aanbevolen een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en het einde van het schap.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00