Zeer robuuste stelling, volledig gemaakt van gegalvaniseerd staal voor middelzware lasten. Draagvermogen per niveau tot 340kg.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Gratis verzending
Verzinkte Picking 250 stelling

Configuratie

232,08
incl. BTW
€191,80
TOTALE breedte: +170 mm. Tevens wordt een vrije ruimte van 100 mm aan elke zijde aanbevolen.
3500 Kg
340 Kg
-
+
232,08
incl. BTW
€191,80
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Acabado galvanizado

  • Legborden per 25 mm in hoogte verstelbaar

  • Grote corrosiebestendigheid

  • Draagvermogen per niveau tot 340 kg

Bestendig, configureerbaar en gemakkelijk te monteren. Verzinkte Picking 250 stellingen zijn een van de populairste oplossingen voor het opslaan van middelzware goederen, omdat ze tot 340 kg per plank kunnen dragen bij gelijkmatige verdeling.

Deze rekken voor middelzware ladingen met gegalvaniseerde afwerking worden gebruikt van winkelmagazijnen en winkels tot garages, opslagplaatsen en magazijnen, dankzij hun hoge weerstand tegen corrosie.

Een schap bestaat uit een beginmodule en zoveel extra modules als u nodig heeft om alle goederen op te slaan.

Wat is het verschil tussen een beginmodule en een extra module?

- Beginmodule: bestaat uit 4 verticale staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij kan zelfstandig worden geïnstalleerd zonder dat hij aan een andere module moet worden gekoppeld. Deze module is altijd het beginpunt van een schap bestaande uit verschillende stellingen.

- Extra module: bestaat uit 2 staanders en zoveel legborden als gewenst. Hij moet altijd naast een andere module worden geplaatst, waarmee hij aaneengesloten stutten deelt, zoals op de afbeelding te zien is. 

Om de totale lengte van de installatie te berekenen, telt u 120 mm op bij de breedte van de beginmodule + 50 mm voor elke extra module die aan het schap wordt toegevoegd.

De niveaus bestaan uit twee gegalvaniseerde stalen liggers en gegalvaniseerde legborden . Als extra veiligheidsmaatregel wordt aanbevolen de metalen voeten van de afzonderlijke modules met de bijgeleverde schroeven aan de vloer te verankeren. Bovendien wordt aanbevolen een ruimte van 100 mm vrij te laten aan het begin en het einde van het schap.

Verzinkte Picking stellingen zijn de ideale opslagoplossing voor het handmatig laden van middelzware goederen; zeen bieden de nodige stevigheid voor de opslag van middelzware goederen in een bedrijf of thuis. Afhankelijk van de gekozen configuratie kunnen ze 220 tot 340 kg dragen bij gelijkmatige belasting.

Bijna alles in dit model is configureerbaar: het heeft 3 verschillende hoogtes, 4 breedtes, 4 dieptes en 3 tot 8 niveaus. Het is dus mogelijk om de beschikbare ruimte op te meten en de stellingen overeenkomstig de beschikbare ruimte te bestellen. Het rek heeft ook legborden die om de 25 mm in hoogte verstelbaar zijn, wat veel meer flexibiliteit biedt bij het opslaan van specifieke goederen.

Dit model van gegalvaniseerde rekken voor middelgrote ladingen wordt aanbevolen voor de opslag van dozen en pakketten, alsook voor zware en omvangrijke producten.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00