Polypropyleen matten

Glad draagvlak voor het gemakkelijk opbergen van kleine voorwerpen.

Op voorraad
Kwaliteit
Nieuw
5 jaar garantie
Polypropyleen matten

Configuratie

6,68
incl. BTW
€5,52

Polypropyleen matten zijn een aanvulling op de verchroomde gaaslegborden bakken en worden gebruikt om een glad draagvlak te bieden voor het gemakkelijk opbergen van kleine voorwerpen. Het is een sterke, transparante basis die voorkomt dat kleinere onderdelen of reserveonderdelen door de gaten van het gaaslegbord vallen.

-
+
6,68
incl. BTW
€5,52
  • Technische specificaties
  • Wasbaar

  • Zeer goed bestand tegen stoten en krassen

  • Glad oppervlak

Polypropyleen, een zeer sterk thermoplastisch polymeer, is het perfecte materiaal voor het draagvlak van uw winkelrekken. Een van de meest gebruikte verchroomde onderdelen voor stellingen zijn verchroomde gaaslegborden. De stevige matten zijn speciaal ontworpen voor deze gaaslegborden en hebben daarom dezelfde afmetingen.   

Afhankelijk van de afmetingen van het gekozen gaaslegbord zijn er dus vier verschillende soorten breedte en drie diepteconfiguraties voor het draagvlak van het schap.

Dit stevige, gladde draagvlak maakt het gemakkelijker om kleine voorwerpen op te bergen zonder dat ze door de gaten in de planken vallen. Het maakt het plankoppervlak ook gelijkmatiger.

Dit gladde oppervlak is afwasbaar en dankzij de constructie van polypropyleen zeer goed bestand tegen stoten en krassen. Het correct opbergen van kleinere voorwerpen in de chromen schappen zal geen probleem meer zijn met de eenvoudige installatie van een van deze gepersonliseerde winkelrekken.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00