Verchroomd gaaslegbord met een professionele afwerking.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomd gaaslegbord

Configuratie

18,39
incl. BTW
€15,20

Verchroomde gaaslegborden met professionele afwerking. De legborden vormen de perfecte aanvulling om opbergruimte te winnen in de verchroomde winkelrekken en zijn verkrijbaar in verschillende configuraties.

Met 4 verschillende breedtes en 3 verschillende dieptes kunnen deze decoratieve verchroomde legborden tot 150 kg belasting per legbord dragen.

-
+
18,39
incl. BTW
€15,20
  • Technische specificaties
  • Professionele kwaliteit

  • Draagvermogen per niveau tot 150 kg

  • Meerdere configuraties

  • Zeer decoratief

De legborden zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de afmetingen van verchroomde stellingen. Zo kunt u het aantal schappen vergroten en de bechikbare opslagruimte op gepersonalsieerde wijze configureren. Deze vercroomde accesoires worden vaak gebruikt in kantoren, ziekenhuizen, in woningen en vooral in winkelstellingen.

Kortom, ze vormen een perfecte aanvulling voor werkplekken en plaatsen waar vele mensen komen, omdat het zorgvuldige ontwerp met een hoge mate functionaliteit gecombineerd wordt. Elk van de schappen kan tot 150 kg belasting per legbord dragen. Dit is een gewicht dat het mogelijk maakt om documenen op te slaan zonder bang te zijn dat de verchroomde stellingen omvallen.

Heeft u een specifieke opbergbehoefte in uw rekken? De verchroomde rekken bieden een perfect antwoord op vraag naar uw opslag; ze zijn te configureren in vier verschillende breedtes (600, 900, 1200 en 1500 mm) en met drie verschillende dieptes (350, 450 en 600 mm).

Deze decoratieve verchroomde legborden zijn van professionele kwaliteit en zeer eenvoudig te monteren. Voor de montage van de legborden zijn bevestigingshulzen nodig, die bij elk legbord worden meegeleverd.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00