Stelling met metalen legborden en montage met schroeven.

Op voorraad
Kwaliteit
5 jaar garantie
Schroefstellingen

Configuratie

61,15
incl. BTW
€50,54
TOTALE breedte: + 8 mm. Aanbevolen wordt een ruimte van 50 mm vrij te laten aan elke kant.
80 Kg
-
+
61,15
incl. BTW
€50,54
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Professionele kwaliteit en afwerking

  • Draagvermogen per niveau tot 140 kg

  • Niveaus per 40 mm in hoogte verstelbaar

  • Verstevigingen in de lengterichting in sommige maten

Magazijnen, kantoren, archieven, werkplaatsen, garages, winkels, opslagruimten en zolders zijn slechts enkele van de plaatsen waar schroefstellingen worden gebruikt; een klassieke keuze op het gebied van metalen stellingen. De belangrijkste redenen waarom dit opslagsysteem zo populair is, zijn de veelzijdigheid en functionaliteit.

Deze lichte stellingen kunnen dankzij hun verschillende configuraties de beschikbare ruimte optimaal benutten. 

Schroefstellingen zijn speciaal ontworpen voor lichte lasten en kunnen tot 140 kg per legbord dragen bij gelijkmatige belasting. Vaak overschrijdt de lading die we in dit type meubel gaan opslaan dit gewicht niet, zodat de keuze voor een systeem met lichte belasting meestal de beste oplossing is.

Bovendien kunt u uw metalen rekken gemakkelijk configureren om ze aan te passen aan de beschikbare ruimte. Bij de bestelling kunt u de hoogte, breedte, diepte, niveaus en zelfs het draagvermogen aanpassen. Verder kunnen de legborden om de 40 mm in hoogte worden versteld, wat het opslaan van ladingen met verschillende afmetingen vergemakkelijkt.

Door de industriële kwaliteit en de professionele afwerking zijn deze schroefstellingen  een goed opslagalternatief voor plaatsen waar u niet al te zware lasten moet opslaan. 

De legborden bij bepaalde afmetingen voorzien van versterkingen in de lengterichting om de stevigheid van de stellingen te garanderen.

* Behalve de 300 mm diepe legborden, die het niet nodig hebben, zijn alle overige legborden (400, 500 en 600 mm diepte) voorzien van een versterkende dwarsbalk.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00