Ideaal voor de opslag van middelzware goederen.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
V-Max stelling

Configuratie

119,22
incl. BTW
€98,53
Aanbevolen wordt een ruimte van 50 mm vrij te laten aan elke kant
600 mm en 700 mm diepte niet beschikbaar voor breedte 1500 mm
2250 Kg
275 Kg
-
+
119,22
incl. BTW
€98,53
  • Technische specificaties
  • Montagehandleiding
  • Epoxyverf afwerking met hoge duurzaamheid

  • Eenvoudige en snelle montage zonder schroeven

  • Draagvermogen per niveau tot 275 kg

  • Niveaus per 38 mm in hoogte verstelbaar

Met verschillende opties voor de kleur en het materiaal van de schappen is de V-Max stelling het ideale meubelstuk voor de opslag van middelzware goederen. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, met een grote verscheidenheid aan afmetingen die u helpen de ruimte optimaal te benutten en de orde in uw opslagruimtes te handhaven.

Deze metalen stellingen voor middelzware goederen kunnen tot 275 kg per legbord dragen bij gelijkmatig verdeelde vakbelasting. Afhankelijk van de gekozen legbordbreedte varieert het draagvermogen per legbord tussen 110, 200 of 275 kg voor de maximale breedte.

Naast de breedte biedt de V-Max de mogelijkheid om de hoogte, diepte en het aantal niveaus (van 3 tot 8) op maat te configureren. Het is mogelijk om de kleur (blauw en oranje of blauw en grijs) en het materiaal van de schappen (spaanplaat of wit melamine) te kiezen.

De planken hebben een dikte van 16 millimeter en kunnen om de 38 millimeter in hoogte worden versteld. Hierdoor wordt de V-Max een rekkensysteem wordt dat volledig kan worden aangepast aan de op te bergen goederen.

Deze stelling is afgewerkt met epoxyverf die een grote weerstand biedt. In de stelling met de maximale breedte (1536 mm) is een centrale verstevigingsbalk opgenomen.

Deze metalen rekken zijn ideaal voor magazijnen, garagebedrijven, werkplaatsen en opslagruimtes. Ze hebben het voordeel dat ze snel en gemakkelijk te monteren zijn. Zonder schroeven, gewoon de verschillende onderdelen monteren met een rubberen hamer en genieten van het gemak van deze veelzijdige stelling uit het assortiment metalen stellingen.

Als u een rij V-Max stellingen wilt installeren is dat mogelijk. De afzonderlijk verkrijgbare verbindingsstukken verbinden de stellingen met elkaar en geven de installatie meer stabiliteit.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00