Verchroomde staanders

Configuratie

6,52
incl. BTW
€5,39

Wilt u zelf de verchroomde stalen rekken configureren precies zoals u die nodig heeft? Bij Ractem maken we het u makkelijk. U hebt slecgts vier verchroomde staanders nodig om verchroomde stalen rekken, flessenrekken, displaystandaards of verchroomde serveerwagens te maken.  In onze online shop hebben we een grote verscheidenheid aan accessoires en toebehoren van verchroomd staal waarmee u snel en eenvoudig stellingen op maat kunt maken zonder schroeven en zonder gereedschap.

-
+
6,52
incl. BTW
€5,39
  • Technische specificaties
  • 5 hoogtes: van 750 mm tot 2000 mm

  • Inclusief stelvoet NIEUW

  • Mogelijkheid om wielen te bevestigen

  • Schok- en krasbestendig

Kies uit vier hoogtes van 750 mm tot 2200 mm voor de hoogste schappen. De verchroomde stalen staanders van professionele kwaliteit met een diameter van 25 mm hebben een antiroestbehandeling ondergaan. Ze glanzen altijd en zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn schok- en krasbestendig en bestand tegen oliën, vetten en vele basen en zuren.

Dankzij het mooie uiterlijk worden de gemaakte configuraties vaak gebruikt in winkels, bureaus, kantoren en plaatsen met openbaar verkeer.

De prijs van de verchroomde stalen paal is per stuk en elk exemplaar bevat een stelvoet om eventuele oneffenheden in de vloer op te vangen. De voeten kunnen worden vervangen door wielen met een diameter van 75 of 100 mm.

Met onze uitgebreide catalogus van accessoires en componenten is het mogelijk om het rek of de trolley te ontwerpen die het beste past bij uw opslagbehoeften. De montage van de componenten is snel en eenvoudig!

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00