Set van 4 zwenkwielen voor serveerwagens en verchroomd stalen stellingen.

 

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Wielen (pack 4 stuks)

Configuratie

63,21
incl. BTW
€52,24

De set bestaat uit vier verchroomde wielen voor serveerwagens en stellingen van hetzelfde staal. Van deze vier eenheden hebben er twee een rem om de wagen of de stelling constructie te stoppen bij het laden of lossen of in het geval dat we deze willen ombouwen tot een vast meubel.

Afhankelijk van het type wagen of verchroomde stelling worden wielen gebruikt, die door hun diameter (75 of 100 mm) zijn ontworpen om een bepaalde gewichtsbelasting te dragen. Kies het  gewenste pakket wielen en verkrijg zo een makkelijk hanteerbare serveerwagen of verchroomde stelling.

-
+
63,21
incl. BTW
€52,24
  • Technische specificaties
  • 2 wielen met rem

  • Beschikbare diameters: 75 en 100 mm

  • Verpakkingen van 4 stuks

Binnen ons assortiment verchroomde stalen onderdelen hebben wij nog vele andere artikelen die zowel de stalen serveer- of etagewagen als de verchroomde stalen stellingen aanvullen. Een daarvan is de set met 4 rubberen stootbeschermers, ontworpen om botsingen en krassen te voorkomen.

Als u twijfels hebt over de configuratie van uw trolley of verchroomde rekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij u een persoonlijke aandacht kunnen geven.

Afhankelijk van het type wagen of verchroomde stelling worden verschillende wielen gebruikt, die dankzij hun diameter (75 of 100 mm) geschikt zijn om een specifieke gewichtsbelasting te dragen.

Binnen ons assortiment verchroomde stalen onderdelen hebben wij nog vele andere artikelen die zowel de stalen serveerwagen als de verchroomde stalen stellingen aanvullen en personaliseren.

Als u twijfels hebt over de configuratie van uw serveerwagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice, zodat wij u persoonlijke aandacht kunnen geven.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00