Legborden speciaal ontworpen voor het bewaren van flessen.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde flessenhouder

Configuratie

23,74
incl. BTW
€19,62

Dit horizontale flessenrek is het perfecte verchroomde stalen onderdeel voor een levensmiddelen- of wijnwinkel waar glazen flessen worden uitgestald. Deze praktische schappen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van flessen in winkels.

Het flessenrek is eenvoudig te monteren op de verchroomde stalen stelling, waardoor deze metalen stelling verandert in een elegante display voor wijn- of andere sterke drankflessen.

900
350
-
+
23,74
incl. BTW
€19,62
  • Technische specificaties
  • Opslagruimte voor 9 flessen

  • Enkele dieptemaat: 350 mm

Bij Ractem hebben we een type flessenrek dat perfect is voor de veilige opslag van glazen verpakkingen in een winkel, detailhandel of magazijn. De diepte (350 mm) is ontworpen voor de standaardafmetingen van flessen, terwijl de breedte afhangt van de benodigde capaciteit flessen of de beschikbare ruimte. In dit geval heeft het horizontale flessenrek een breedte van 900 mm en een capaciteit voor 9 flessen.

Deze verchroomde flessenrekken worden vaak gebruikt in levensmiddelenwinkels, wijnwinkels, wijnwinkels of gastronomische winkels. Het ontwerp van het slanke verchroomde stalen rek waarop het flessenrek is geïnstalleerd, zorgt voor een visueel aantrekkelijke manier om producten aan klanten te presenteren, in een meubel dat zowel stevig als van professionele kwaliteit is.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00