Plank ontworpen voor het uitstallen van tijdschriften, schoenen, voedsel, etc.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde display legbord

Configuratie

38,45
incl. BTW
€31,78

Wilt u tijdschriften en brochures tentoonstellen in uw winkel? Hebt u ruimte nodig voor kleine levensmiddelen en producten? Dan kan het displayrek voor tijdschriften en andere artikelen de perfecte aanvulling zijn op uw verchroomde stellingen. Deze schappen zijn ook gemaakt van verchroomd staal, met een helling van 30°, en worden gemaakt in één formaat: 900 mm breed x 450 mm diep. Perfect voor uw bedrijf, magazijn, opslagruimte en huis, ontdek ze!

900
450
-
+
38,45
incl. BTW
€31,78
  • Technische specificaties
  • 30° hellingshoek

  • Tijdschriften- of brochuredisplay

  • Enkele maat: 900 mm breedte x 450 mm diepte

De verchroomde stalen planken waarin het rek is geïnstalleerd zijn een opbergmeubel dat tegelijkertijd een decoratieve functie vervult, dankzij hun mooie strakke ontwerp. Daarom worden ze veel gebruikt op plekken die op het winkelend publiek zijn gericht, zoals het interieur van winkels, kantoren, bedrijfsfoyers en doorgangen. Tijdschriftenrekken zijn een perfecte aanvulling op rekken in wachtkamers van dokterspraktijken, kapsalons of schoonheidssalons.

Terwijl ze heel gemakkelijk te monteren zijn, is het chromen rek ontworpen om een behoorlijke belasting te weerstaan, zodat u er niet alleen tijdschriften en brochures op kunt plaatsen, maar ook boeken en andere zwaardere voorwerpen.

Etenswaren, schoenen, schrijfwaren, textiel, ... Dit schap is perfect voor het uitstallen van te koop staande artikelen die u wilt belichten, speciale aanbiedingen of platte artikelen die gekanteld moeten worden voor een betere uitstalling. Als aanvulling op de chromen stellingen kan de rest van de schappen worden gebruikt om andere artikelen voor de verkoop uit te stallen.

De weerstand en het zorgvuldige ontwerp zijn de belangrijkste voordelen van deze display, die meestal wordt gebruikt in winkels en bedrijven om producten zorgvuldig en direct aan het publiek te tonen, maar ook in chromen rekken in woningen en magazijnen.

Hebt u vragen over dit of een ander verchroomd stalen onderdeel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag bij de keuze van de extra accesoires voor uw verchroomde stalen (winkel)rekken geheel in overeenstemming met uw  specifieke behoeften.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00