Haak voor het verbinden van de legborden tussen twee verchroomde stellingen.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde verbindingshaak

Moet u twee verchroomde stellingen met elkaar verbinden? Als oplossing bieden wij u verchroomde verbindingshaken waarmee u een rekkensysteem kunt creëren. Deze accessoires maken het gemakkelijk om verschillende modules samen te voegen en zijn gemakkelijk te installeren op de planken.

  • Gemakkelijk te installeren

  • Verhoogde veiligheid

  • Gebruik van 4 haken per 2 modules

  • Technische specificties
-
+
1,67
incl. BTW
€1,38

Creëer een veilig rekkensysteem voor de detailhandel met deze stevige verchroomde stalen haken met die twee modules met elkaar verbinden. Deze toebehoren voor verchroomde stalen stellingen zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te installeren.

Hoe maakt u een rekkensysteem van verschillende stellingen? We raden aan 4 haken te gebruiken om 2 modules met elkaar te verbinden. Om duidelijk te zijn: 2 haken aan de bovenste plank en 2 haken aan de onderste plank. Op deze manier kunt u verschillende verchroomde stalen stellingen samenvoegen op een makkelijke en veilige manier.

Als u vragen heeft over het maken van een rij verchroomde stalen stellingen met deze haken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen.

 

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00