Verchroomde stalen stang voor het ophangen van kleding.

Op voorraad
Kwaliteit
Zonder schroeven en bouten
5 jaar garantie
Verchroomde ophangstang

Configuratie

15,04
incl. BTW
€12,43

De verchroomde ophangstangen worden gebruikt in combinatie met verchroomde stellingen om kleding op te hangen in winkel, kantoren en bedrijfsruimten.

Dit multifunctionele accessoire kan worden gebruikt voor het uitstallen van kleding in winkels, voor het ophangen van jassen in de kleedkamer thuis of voor het opbergen van jassen op kantoor - zeer praktisch en gemakkelijk te monteren!

-
+
15,04
incl. BTW
€12,43
  • Technische specificaties
  • Complement voor het ophangen van alle soorten kleding

  • Gemakkelijk te installeren

De verchroomde ophangstang voor kleding is een accesoire dat speciaal ontworpen is voor verschroomde winkelstellingen, die dankzij hun geraffineerde ontwerp niet alleen geschikt zijn voor presentaties aan het winkelend publiek, maar ook voor gebruik in kantoren en in huis. De stellingen zijn bovendien snel makkelijk te monteren zonder schroeven.

De ophangstangen voor kleding komen overeen met de afmetingen van de chromen schappen en zijn daarom beschikbaar in een breedte van 900 mm en 1200 mm. Kies daarom dezelfde afmetingen voor de ophangstang, als voor uw chromen stelling voor een perfectie installatie.

Cromen stellingen zijn de voorkeur voor winkeldisplays omdat ze minder gevoelig voor stof zijn en makkelijker schoon te maken zijn dan andere soorten metalen stellingen.

De croomcoating op de ophangstang heeft niet alleen een decoratieve functie, maar zorgt ook voorcorrosiebestendigheid, gemakkelijke reiniging en een grotere hardheid van het oppervlak.

Aan deze ophangstang voor kleding, die aan de bovenzijde van de stelling dient te worden geplaatst, kunnen andere verchroomde stalen accessoires worden toegevoegd, om een volledig gepersonaliseerd meubelstuk te creëren.

Gerelateerde producten

Gratis en snelle levering *
25.000+m2 voorraad
Online kortingen
Scherpe offertesverkoop@ractem.nl
0347 38 60 92

Ma - Do van 9:00 tot 17:30 | Vr van 9:00 tot 16:00